Американка заради порятунку своїх вихованців пішла на бійку з ведмедем. З'явилося відео даного інциденту.

Кумедний і одночасно страшний інцидент стався в США. На паркан будинку забралася Ведмедиця зі своїми ведмежатами, про це повідомляє телеграм-портал УНІАН.

Ведмідь, скріншот із відео
Ведмідь, скріншот із відео

Тварина швидше за все на такий вчинок штовхнув голод і бажання прогодувати своїх дитинчат. У ці моменти дані хижаки особливо небезпечні і здатні на напад.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До господині будинку було кілька собак, які відреагували на вторгнення на свою територію. Вони відчайдушно кинулися охороняти будинок, незважаючи на те що сили були нерівні. Дана ситуація цілком можливо загибеллю тварин, якби не неймовірна сміливість господині будинку.

Вона відчайдушно кинулася на захист своїх собак і дивно те, що вона змогла виштовхнути ведмедицю за межі будинку. На відео видно, як небезпечний хижак сторопів через сміливість людини.

Ведмеді виходять із сплячки, скріншот із відео
Ведмеді виходять із сплячки, скріншот із відео

Відзначимо, що фахівці вкрай не рекомендують діяти подібним чином, так як така поведінка може спровокувати напад тварини. При зустрічі з ведмедем не потрібно кричати або робити різких рухів, а слід зупинитися і говорити з твариною впевненим тоном.

Нагадавши, українцям показали справжнього господаря чорнобильської зони відчуження: "Хоробрий". Зона відчуження не перестає дивувати українців.

Як повідомляє портал Знай" Найстаріший "львів'янин" відсвяткував 150-річчя - " живий пам'ятник!"

Також "Знай" писав, що На Закарпатті "вибухнув" японець, очевидці не вірять очам:"це вперше".