У магазині Дніпра була виявлена відеокамера, яка знімає роздягальню. Це обурило шанувальників популярної соціальної мережі.

Подія трапилася в ТЦ "Аполло". У телеграм-групі" Народний Ревізор " було опубліковано відеопідтвердження даної ситуації.

Очевидно, що співробітники охороною служби могли спостерігати за тим, як оголюються відвідувачі.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зазначимо, що така зйомка не забороняється в Раді країн. Зокрема у Великобританії зйомка в примірювальних дозволена навіть в туалетах, але лише з метою запобігти серйозним проблемам з безпекою. Проте відвідувачі повинні бути попереджені про те, що їх знімаються.

В Україні заборонено приховане відеоспостереження. При виявленні прихованої камери громадянин має право на те, щоб викликати поліцію і написати заяву.

Нагадаємо, раніше На Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами: "для олігархів?" У Дніпрі популярний супермаркет обдурив покупців, завищивши в три рази ціни на продукти.

Також «Знай.uа " писав, що Запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску: "ти хворий?" Чоловік-покупець, зайшов в супермаркет без маски, за що, природно, практично відразу і потрапив в скандальну історію.