Стало відомо про те, що в Лондон на покинутому кладовищі з труни стирчала гниюча кінцівка. Що про це відомо, і чому це привернуло увагу.

Частина лондонського кладовища, внесеного до списку спадщини, була настільки забута і зруйнована, що нагадувало дуже страшний фільм жахів. Створено воно було ще в 19 столітті, на честь членів грецької громади міста.

Кладовище в Лондоні, фото: скріншот з відео
Кладовище в Лондоні, фото: скріншот з відео

Зараз кладовище знаходиться в такому занедбаному стані, що один пам'ятник стоїть похований під масивним насипом голубиного посліду.

Більш того, з одного зі склепів навіть стирчить гниє кінцівку.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Кладовище в Лондоні, фото: скріншот з відео
Кладовище в Лондоні, фото: скріншот з відео

За словами Вікторії Соломонідіс-Хантер, Академіка Лондонського університетського коледжу, в результаті актів вандалізму, жорстокого обмивання птахів і бездоглядності кладовище гостро потребує реставрації.

"Один з найкрасивіших пам'ятників - це пам'ятник братам Вальяно, які, фінансували Національну бібліотеку Греції в кінці 19 століття. Пам'ятник є копією вежі вітрів (спорудженої в Афінах близько 100-50 рр. До н. е.) " - розповідає вона.

Кладовище в Лондоні, фото: скріншот з відео
Кладовище в Лондоні, фото: скріншот з відео

Реставрація кладовища буде можлива після великого пожертвування в розмірі 3,86 мільйонів доларів від Ради Ламбета, а також Вест Норвудського кладовища. Про це було оголошено ще в січні 2019 року, і грецький некрополь знаходиться все ще в очікуванні отримання коштів.

Нагадаємо, що у Києві обезголовили легендарну балерину

Як повідомляв портал "Знай.иа", у Тернополі вандали розбили фонтан заради наживи, комунальники в сказі: "дуже руки свербіли?"

Також "Знай.иа" писати, у Києві вандали рознесли літній кінотеатр: "Ума ,как у черепашки"