Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Сніжана, виставила серію сонячних кадрів зі свіжої фотосесії, насолоджуючись теплими днями. Так, артистка приміряла сукню кремового кольору, доповнивши жіночний образ капелюхом і козаками. Зірка сиділа на тлі білосніжних дверей, блиснувши стрункою фігурою і вирішивши трохи пофілософствувати.

Сніжана зазначила, що якість життя залежить від внутрішнього стану і часто через неприємності і їх сприйняття людина просто не може відчути себе живою. Бабкіна також видала, що через неправильне сприйняття і небажання змінюватися можуть з'явитися хронічні головні болі, втома, панічні атаки і навіть хвороби.

"Якість нашого життя залежить від внутрішнього стану!🤍

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наше внутрішнє, Радісне, усвідомлене має вести наше життя!!🤍

А часто буває навпаки!
Ми з ранку до вечора знаходимося в стані повинен і ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ!

Таким чином ми не відчуваємо життя! Підсвідомо не відчуваємо, що ми живі.

Звідси - синдром хронічної втоми, панічні атаки, постійні головні болі, часті хвороби і т.д.

Я сама пройшла цей шлях. Знаю всі секрети і готова цими корисними практиками ділитися з Вами!🙌🏻

Вся справа в бажанні!!!

Не в можливості, а в бажанні!!

Треба з чогось починати!💫..."