Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати карту одного з банків, виставивши кумедне відео. Так, артистка приміряла облягаючі лосини салатового кольору з синіми вставками, міні-топ і кросівки, жартівливо зізнавшись, що починає займатися спортом лише з понеділка або першого січня.

Зірка нібито не могла пройти крізь прозорі скляні двері фітнес-клубу, чіпаючи їх руками і намагаючись безуспішно знайти вихід, поки не згадала про заповітну карту, діставши її з декольте. При цьому Леся вражала натуральністю з мінімумом макіяжу на обличчі.

"Я завжди починаю займатися спортом:

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

🔸З понеділка
† З 1-го січня
🔸Ну і після оформлення банківської картки..."

Фолловери не пройшли повз, взявшись жартувати: "Шо робити тим, у кого нема місця для картки у декольте ???", "Краще реклами не бачила 😂", "А тепер ганчірку в руки та мити скло 😂", "Найкреативніша реклама 😍😂", "Та ну той спорт😔🙄коли дивилася ,як руками по склі талапає, аж плакати хотілося😢😂😂😂", "Круте відео 👍😊 смішний формат)", "😂😂😂 скло-то хто буде мити?😂🔥🔥🔥👏".