Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

А нещодавно, 21 травня, знаменитість презентувала свіжий альбом і кліп на пісню "Красное вино", яким інтригувала довгий час. Так, артистка вже встигла потрапити в тренди YouTube, зібравши за п'ять днів більше 2 мільйонів переглядів.

Зірка виставила пікантний кадр з відеороботи, примірявши один з образів зі зйомок: бордове плаття з глибоким декольте і відкритими плечима, суцільно прикрашене масивними каменями-стразами. Виконавиця доповнила спокусливе вбрання вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також вибрала досить сміливу позу, сидячи на кубі і розсунувши ноги.

"Woman power 🔥

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

(жіноча сила)"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи публікацію: "ВААУ! НАСТЯ ви ШИКАРНА🔥", " Настя як звичайно-красуня🌸", " вогонь вогненний🔥 🔥 🔥", " красива фігура🔥 🔥 🔥", " вогонь!!!🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 Гарна дівчина❤️❤️❤️❤️❤️Полуничка!🍓 🍓 🍓 🍓 🍓Сексуальна до перепредела!🔞 🆘 🆘 🆘 🆘 🆘 Обожнюю Тебе Настюша!😍😍😍😍😍", "Бомба . Мексика❤️❤️🔥❤️👏".