Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

А нещодавно мама знаменитості, 63-річна Наталія Василівна, виставила зворушливе спільне фото з зірковою донькою, позуючи на відпочинку в теплих краях. Так, жінка приміряла стильний світло-блакитний костюм-оверсайз, а Світлана ніжно обіймала маму в джинсових міні-шортах, білосніжній майці з глибоким декольте і масивних кросівках.

Обидві красуні демонстрували стрункі фігури, а сама Наталя зазначила, що таку доньку їй підніс Бог. До слова, у виконавиці є молодша сестра Ксенія, яка проживає з чоловіком під Києвом.

"Сина дарують небеса, а ось доньку підносить сам Бог! 🥰🥰"

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, засипаючи сім'ю Лободи компліментами: "🙃Свєті пощастило з такою крутою і класною мамою ❤️❤️❤️❤️. Здоров'я Вам і довгих років життя. Ми вас обожнюємо 😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️", "найстильніші😍❤️", " а ще яку доньку 😍 безмежного здоров'я Вам , НАТАЛЯ ВАСИЛІВНА❤️"," ви такі красиві😍❤️"," дві красунечки❤️😍","щастя вам❤️".

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.