Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість також підкорює популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok, де у Насті вже є своя армія фанатів з майже 2 мільйонів фоловерів.

Нещодавно артистка порадувала шанувальників кумедним відео, позуючи в затишній обстановці на літній терасі їх з чоловіком Потапом заміського будинку. Так, у зірки побувала в гостях її найкраща подруга, колишня дружина виконавця Позитива, дизайнерка Анна Андрійчук. Обидві дівчини насолоджувалися весняною зеленню, особливо молодою цибулею, а після почали грайливо штовхати один одного, не стримуючи посмішок.

@nkofficial

Как подписать? @annchukann

♬ Follow me song is Too much FYOTP YT - 🦈

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Як підписати?

@annchukann"

Варто відзначити, що сама Каменських дотримується здорового харчування і активно стежить за раціоном. Артистка не раз говорила, що у неї немає перекусів, але є по 4 прийоми їжі на день.

"...🙅 ♀️Я ніколи не їм під час перегляду фільму\серіалу або під час читання. І взагалі не беру телефон в руки, поки їм. Адже коли ми відволікаємося на щось в процесі прийому їжі, нам дуже легко не помітити, що ми переїдаємо

🚫У моєму будинку немає вазочок з цукерками або печивом. Тільки фрукти, ягоди і горіхи. Так немає спокуси з'їсти щось шкідливе. Це правило порушується тільки з приходом гостей - тоді в будинку з'являються піали з солодощами..."

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.