Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати бренд одягу, взявши участь у свіжій фотосесії на тлі білосніжних стін і різних екзотичних рослин. Так, артистка приміряла літній костюм м'ятного кольору, що складається з широких шортів із завищеною талією і блейзера-оверсайз, а також білосніжного міні-топа з глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також тонким намистом на шиї.

Зірка блиснула стрункою фігурою, в тому числі довгими ногами, пожартувавши, що вбрання повинне притягувати кохання.

"#thisismylookoftheday 🌴🌳☘️🌵

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Костюм "цього літа ти будеш не одна... ну або наступного"☺️

Як вам?"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Леся класнюча, але костюм без сліз не глянеш. Мода називається "чорт зна що", класну фігуру ховає, спотворює силует.", "Як завжди Богиня😻 🔥"," красуня😍 🔥 🔥", "що це ти задумала в кущиках робити?????😂 ", "Леся, якщо набридне м'ятий і зелений віддайте мені. Я готова і в м'ятому і в зеленому. Розмір на око підходить😍 😂", "Леся, ти дееее? Ти є на фото?".