Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію елегантних кадрів, примірявши чорне облягаюче плаття з глибоким декольте і розрізами на животі, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем.

Так, артистка покрасувалася стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, а також пишними грудьми, приймаючи різні пози. При цьому зірка підготувала шанувальникам сюрприз, створений спільно з брендом ювелірних виробів із золота, амбасадором якого є не перший рік. Виконавиця представила срібне кольє "Трініті" з підвіскою у формі троянди, прикрашеної гравіюванням у вигляді мікросхем.

Варто відзначити, що раніше Кароль вже створювала спільні колаборації з брендом постільної білизни, українським брендом взуття, барфюмерним брендом і брендом дизайнерських хусток.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Сьогодні в продаж виходить срібне кольє з підвіскою-трояндою "Трініті" — творіння, створене мною спільно з ювелірами @ukrzoloto .

Digital-троянда "Трініті" прикрашена гравіюванням у вигляді мікросхем..."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату