Українська пенсіонерка вирішила стати відомим на всю країну блогером. Їй 81 рік, і на цю ідею підштовхнули її самі онуки.

Ніна тепер практично щодня викладає нові ролики в мережу, і все для того, щоб радувати армію шанувальників, яких у неї зібралося чимало. Більше 87 тисяч користувачів були підкорені душевністю пенсіонерки, і подарували їй свою підписку.

@_nasha_babyshka

♬ оригінальний звук - Бабуся😍🥰

Щоб не засмучувати публіку, жінка постійно про щось розповідає про своє життя, або ж дає поради дачникам.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Справа в тому, що пенсіонерка знімає ролики під час того, як зайнята роботою, і тим самим поєднує приємне з корисним. Вона то готує поїсти, то зайнята на городі, то просто розповідає про своє життя і дає поради, якщо її про це просять в коментарях.

@_nasha_babyshka

♬ оригінальний звук - Бабуся😍🥰

Ось, наприклад, на ролику бабуся вирішила пополоти полуницю, так як вона може пропасти. З собою вона взяла камеру і оператора, який зняв весь процес на камеру.

На одному з наступних роликів вона вирішила поділитися історією, як дощ зіпсував її плани на день. Вона хотіла посадити на городі насіння різних овочів, але, через те що ще навколо все мокро, цього робити не можна.

@_nasha_babyshka

♬ оригінальний звук - Бабуся😍🥰

Також, пенсіонерка показала яким саморобним праскою користувалися раніше. Коли ще не було електрики, люди викручувалися як могли, і придумали спосіб, як гладити одяг.

@_nasha_babyshka

♬ оригінальний звук - Бабуся😍🥰

Наряд замотували навколо качалки, а потім за допомогою іншої палиці витягали по колу. Туди-назад. Варто зазначити, що це дійсно працює.

Нагадаємо, раніше Оптимус Прайм у спідниці-Українська пенсіонерка одягла маску трансформера і стала зіркою мережі.

Як повідомляє портал "Знай.ua" Павло Зібров уклав популярного блогера одним ударом: вусатий Шварценеггер.

Також "Знай.uа" писав, що 88 - річна бабуся підкорила TikTok божевільними танцями - "я трохи недієздатна".