Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила пікнатное відео, зізнавшись, як сильно чекає літнього сонечка і тепла, адже просто обожнює влаштовувати фотосесії в бікіні.

Так, артистка на архівному ролику показала, як розважалася ще в спекотній Мексиці, де знімала власне реаліті-шоу "Девочки рулят" з подругою Анною Андрійчук і мамою Людмилою Петрівною.

Зірка приміряла чорно-білий купальник, приймаючи різні пози і хвалячись бронзовою засмагою. Фірмові кучерики виконавиця зібрала наверх в недбалий пучок, доповнивши "пляжний" образ акуратними золотими аксесуарами.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

"Хочеться вже літа і фоткатися в купальниках 🤪 👙

Я обожнюю це, як ви могли помітити ♪ "

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися : "Ще вище труси натягни😂", " Булочка 🔥", " Агонь, Насть🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 майстер своєї справи😌", " соковита фігурка🔥", " класна!! Найбільше подобається, що ви не штучна❤️".