Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Сніжана, виставила серію яскравих кадрів, відправившись з сім'єю на канікули в один з готелів Бодрума, Туреччина. Так, зірка позувала в чорному монокіні з глибоким декольте і кепці, борозняючи блакитну воду і радісно посміхаючись на камеру.

Артистка зізналася, що вперше попровала сапсерфінг - водний вид спорту, де потрібно балансуючи на дошці управляти нею за допомогою весла. Бабкіна блиснула стрункою фігурою, приймаючи різні пози.

"Неймовірний ранок!💙
Відбулося наше знайомство з #supsurf сапсерфінгом!

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Це любов з першого помаху весла!"

Варто відзначити, що раніше Сніжана виставляла ще один пікантний кадр в різнобарвному бікіні, насолоджуючись сонячними променями і морем. Тоді дружина виконавця порекомендувала шанувальникам жити лише в теперішньому моменті, як можна менше зациклюватися на минулому і майбутньому.

"Реальне життя - це секунда "Зараз"

Решта - ілюзія.
Минуле - це спогад розуму.
Майбутнє - це фантазія на тему.

Де брати енергію?
Тільки в моменті "Зараз"!!!

Коли ми думками в минулому або майбутньому - це злив енергії."

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом-сфінксом.