Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість поділилася серією знімків, позуючи серед яскраво-жовтого поля, суцільно всіяного ріпаком. Так, артистка насолоджувалася заходом сонця і веселкою, примірявши вбрання чорного кольору з накидкою-оверсайз, доповнивши образ ніжним макіяжем з акцентом на очах.

Зірка зізналася, що для неї нескінченне квітуче поле - один із символів літа, проте уточнила, що ріпак, який у величезній кількості засіяний по всій Україні, завдає шкоди землі. До слова, ріпак вважається "важкою" культурою, яка сильно виснажує грунт.

"Кольори літа🌼...

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Ми тут сперечаємось,так це ріпак чи гречка цвіте?🌞

Я кажу,що все ж ріпак...А скільки його зараз по Україні!Таке враження,що більшість полів засіяні саме цією культурою.

Але ж вона дуже шкідлива для землі ,чи не так,друзі?🤔🧐"

Фолловери не пройшли повз: "Краса навколо нас! ❤ ️ ❤ ️ ", "Краса в красі👍 💚❤️", "красиво цвіте👏 🔥 🔥"," поняття не маю що цвіте, але ви - супер !🔥".