Володимир Зеленський, діючий президент України, все ще є лідером у президентському рейтингу. Про це свідчать дані, оприлюднені за результатами опитування Київським міжнародним інститутом соціології.

Як зазначають соціологи, віддати свої голоси за Зеленського все ще готові 27,3% опитаних громадян. Це стосується лише тих, хто вже наперед визначився із вибором і готовий йти голосувати.

Друге місце в рейтингу посідає попередній президент - Петро Порошенко. Йому готові довіритися 14,6% респондентів.

Третьою стала Юлія Тимошенко, яка також неодноразово претендувала на президентську посаду, однак так і не досягнула своєї мети. За неї проголосують 11,9% голосів.

Рейтинги, КМІС
Рейтинги, КМІС

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На четвертому місці з приблизно однаковою підтримкою розмістилися Ігор Смешко (9,5%) та Юрій Бойко (9,2%).

Разом із тим, лідерство Зеленського у цьому рейтингу ще не означає, що українці хотіли б бачити його в президентському кріслі ще й наступний термін – ідею переобиратися не підтримують більшість опитаних.

Рейтинги, КМІС
Рейтинги, КМІС

Серед партій також на першому місці президентська «Слуга народу» - 17,7% опитаних.

На другому місці - "Європейська солідарність" Петра Порошенка (15,4%), на третьому - "Опозиційна платформу - За життя" (14,7%).

Рейтинги, КМІС
Рейтинги, КМІС

Нагадуємо, Друзенко пояснив, що для Україні краще - членство в НАТО чи позаблоковий статус.

Раніше Знай.uа повідомляв, що українська енергетика зіткнулася з серйозною кризою у зв'язку з накопиченими мільярдними боргами – міжнародний експерт.