Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість повідомила шанувальникам несподівану новину - виявляється, у вівторок, 8 червня, Тіна представила унікальний NFT-лот цифрового мистецтва в рамках свого проекту "Молода кров", приурочений до 30-ї річниці Незалежності України.

Так, артистка виставить на аукціон унікальний цифровий автограф у вигляді відбитка пальця Кароль. Також зірка заінтригувала проектом "Молода кров " - це майбутній україномовний альбом виконавиці, композиції для якого артистка виконає з молодими українськими виконавцями.

"Сьогодні я представляю унікальний NFT лот цифрового мистецтва в рамках свого проекту "Молода кров"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На аукціон буде виставлений унікальний цифровий автограф у вигляді мого відбитка пальця.

Цей NFT лот об'єднує два світи - музичний і токенізірованний. Цифрове та аналогове мистецтво стирає межі.

Отримані кошти будуть передані для розвитку мого музичного проекту «Молода кров»

"Молода кров" - майбутній україномовний альбом. До нього увійдуть дуети з молодими виконавцями, зірками, чия популярність неухильно зростає, і зовсім новими артистами."

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату