Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість виставила спокусливе селфі в дзеркалі світлих апартаментів, рекламуючи власний бренд декоративної косметики. Так, артистка приміряла лише білосніжне монокіні з глибоким декольте, доповнивши "пляжний" образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і акуратними аксесуарами у вигляді тонких намиста і браслета.

39-річна зірка покрасувалася стрункою фігурою, адже наполегливо стежить за своїм тілом за допомогою правильного харчування, відмови від цукру і регулярних фізичних навантажень.

"Червона помада + білий купальник = ідеальне комбо!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Відкриваю сезон 💋"

Фолловери не пройшли повз: "просто пожежжааа🔥 🔥 😍❤️", " абсолютно ідеальне комбо 👏 і ідеальна дівчина🔥❤️", " Верунчик, ти ураган!!! 🌪", "Ідеальна Віра +все інше😍", "VERA ви еталон жіночності і краси 🌸🌸🌸", "Ну взагалі 🤩🔥🔥🔥", "Чудово 👌😍", "Яка ви чудова, ви мій мотиватор 🥰 я захоплююся вами) 💙", "Вогонь🔥🔥🔥🔥🔥"".