Відомий український співак і актор Сергій Бабкін часто ділиться з численними фанатами новими фото з особистого і творчого життя в Instagram.

Нещодавно дружина знаменитості, Сніжана, виставила кумедне відео, відправившись з сім'єю на канікули в один з готелів Бодрума, Туреччина. Так, зірка показала, як вирішила помедитувати з самого ранку на пляжі, проте молодший син Єлисей так і не дав мамі зосередитися.

Артистка приміряла бікіні коралового кольору і сіла в позу Сіддхасана, поки найрідніший хлопчик не відпускав Сніжану, стрибав у неї на ногах і всіляко привертав до себе увагу.

Бабкіна зазначила, що під час медитації часто родичі і тварини можуть відволікати, проявляючи більше уваги, ніж зазвичай, проте кохана Сергія впевнена, що це відбувається через потік чистої енергії, що виходить під час медитації.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Іноді медитація може завершуватися так ☺ ️
Дивіться до кінця😆

А знаєте чому під час медитації ви різко всім потрібні?

Заходять в кімнату чоловіки / дружини, діти прокидаються або залазять на вас, вимагаючи уваги, коти і собаки приходять і лягають поруч і так далі...

Тому що йде потік чистої енергії.

І всі ваші рідні дуже потребують його🙌 🏻, хочуть бути ближче 🥰

У кого так бувало?"