Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала численних шанувальників новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію спокусливих знімків, засмагаючи на зеленій галявині заміського будинку, поки її пухнастий друг, пес породи вест-хайленд-уайт-тер'єр на прізвисько Рафік щось жваво шукав в кущах. Так, артистка приміряла чорний облягаючий купальник з відкритими плечима і глибоким декольте, а поверх накинула напівпрозору бавовняну сорочку.

Зірка блиснула стрункою фігурою і довгими ногами, проте зізналася, що не раз відчувала на собі засудження з боку суспільства.

У своїх сторіс Леся влаштувала опитування для дівчат і виявилося, що 86% прихильниць Нікітюк не раз чули критику з приводу фігури на свою адресу.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Жирна, худа, швабра, недоросток, гном.... вчора по моєму опитуванню в сторіс 86% дівчат відчували на собі засудження😳

я теж постійно читаю і чую таке у свій бік)

Тому я звернула увагу на літній кампейн від @HM, на мені не просто купальник... а заклик рівності, підримка різноманітності і любов до свого тіла❤️

Будьте собою і розкажіть в коментарях про ті підколки які ви чули у свою сторону і в сторону свого тіла 👇 🏻 "