Українська співачка, заслужена артистка України, яка невдало спробувала свої сили в політиці, Анастасія Приходько на даний момент не виступає і сидить вдома. Зате артистка веде активне життя в соціальних мережах.

Причина затишшя в житті артистки - зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку. Тепер вона сидить вдома і коментує в соцмережах різні заходи.

Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

Зокрема нещодавно вона висловилася щодо російської премії МузТВ. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці Instagram з підписом: "Куди котиться світ?".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона зазначила, що в даній ситуації спостерігається зміна поколінь. Замість зірок минулого, таких як Собчак, Арбеніна приходять нове покоління як Моргенштерн, Даня Мілохін, Валя Карнавал та інші.

Анастасія Приходько, скріншот: Youtube
Анастасія Приходько, скріншот: Youtube

"вони виграють у тих, хто думає, що щось вирішує",
- охарактеризувала історію Приходько.

Однак співачка зазначає, що не хоче, щоб її три дитини росли на творчості Валі Карнавал, Моргенштерне і так далі. Попри те, що вони незалежні і непідконтрольні, вони нічого за собою не несуть і стали популярні ні на чому.

Така тотальна деградація веде печалі до якоїсь... І завжди спостерігаються якісь такі ось спалахи. Мені здається, це все закінчиться. Ось ця хвиля блогерів і ютуберів і всіх інших вона пройде. Але яким чином і що прийде натомість? Якщо так подивитися, то воно все гірше, гірше. Від Майї Кристалинської до Моргенштерна
, — розповіла вона.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.иа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.иа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні.