Ольга Цибульська порадувала шанувальників новими фотографіями і міркуваннями про плітки.

Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська має величезну аудиторію шанувальників в соцмережі Instagram, де за її життям стежать майже 800 тисяч передплатників. Знаменитість любить радувати свою публіку подробицями зі свого професійного та особистого життя.

Нещодавно вона опублікувала пост, в якому постала одягненою в джинсову курточку за кермом автомобіля. Своє повідомлення вона присвятила проблемі пліток.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

історики пишуть, що людина почала говорити, бо дуже хотіла попліткувати зі схожими на себе про інших. Тому хейт і скандали вже давно не дивують. Нам так важливо довести, що хтось не правий. Утвердитися у своїй однобокій правді за рахунок інших, голосно транслюючи" я знаю як треба", бо"живу ідеально і чужий будинок мене не цікавить". Все б нічого. Якби, як стемніє, не заглядали в чужий будинок через вікна. Іноді хочеться не чути і не бачити. Щоб раптом не всунути нікуди і свою"правду"
- повідомила вона.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Цибульська накинулася на Козловського через Євробачення: "Через тебе не виграли"

Як повідомляв "Знай.ua", Віталій Козловський влаштував рольові ігри з кумою Дзідзьо Цибульською: "Що за вульгарна?"

Знай.ua писав, дружина Мірзояна Тоня Матвієнко "врятувала" Цибульську перед розлученням Дзідзьо: Slavia така гулянка і не снилася