Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу зірка підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з аудиторією закуліссям особистого життя і різних зйомок, а цей раз не став винятком.

На офіційному фан-акаунті знаменитості з'явилося коротенький відео-тизер репетиції власного CYBER-шоу, адже Тіна стала хедлайнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2021, який пройде з 5 по 11 липня в Києві.

Виконавиця почала активну підготовку до грандіозного шоу, а першим кроком став кастинг танцюристів, на який прийшли 400 осіб. У постановці шоу та відбору кращих кандидатів, серед яких залишилося лише 8 осіб, артистці допомагав хореограф, учасник проекту "Танці з зірками" Дмитро Жук. Примітно, що частина репетицій Кароль проходила в її заміському будинку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тіна Кароль, яка стала хедлайнером двох днів фестивалю Atlas Weekend провела наймасштабніший кастинг танцюристів для свого шоу і почала підготовку до нього.

Цей ролик про репетиції з балетом і постановках номерів з хореографами, які проходять в режимі 24/7.

Чи впораються танцюристи з викликом, чи вистачить їм сил, терпіння і навичок, щоб пройти цей шлях?

12 червня тільки на стрімінговій платформі Tina Karol Patreon ви зможете побачити другу серію фільму про те, як Тіна готується до Cyber шоу на Atlas Weekend"