Європарламент відрізав Білорусь від усього світу: нові санкції і відключення від SWIFT

Європарламент прийняв резолюцію, в якій пропонується відключити Білорусь від системи SWIFT, заборонити брати участь в Олімпіаді і ввести додаткові санкції. Так, ЄП попросив Раду ЄС розширити "чорний" список осіб і організацій. Зокрема, включити до списку санкцій всіх причетних до примусової посадки літака Ryanair і затримання Романа Протасевича і Софії Сапеги.

Олександр Лукашенко, фото Belta.by
Олександр Лукашенко, фото Belta.by

Настя Каменських у сльозах розповіла про похорон тата: "Думала, розірветься серце"

Відома українська співачка Настя Каменських нещодавно дала відверте інтерв'ю шоу "Вечеря з Дороті", розповівши про батьків, дитинство, дружбу між зірками шоу-бізнесу, складні періоди в житті і стосунки з чоловіком, продюсером і репером Потапом. Так, артистка вперше відверто розповіла, як переживала втрату тата - 25 січня у віці 81 року пішов з життя Олексій Йосипович Жмур.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Настя Каменських, скріншот з YouTube
Настя Каменських, скріншот з YouTube

УЄФА вимагає від збірної України прибрати з форми напис "Героям Слава!"

Стало відомо про те, що УЄФА вимагає від збірно України з футболу прибрати "політичні" гасла з форми на Євро-2020. При цьому, раніше ніяких претензій у них не було. Українську збірну попросили прибрати написи "Слава Україні" і "Героям слава", на що раніше скаржилися представники Російської Федерації.

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Сонячне затемнення 10 червня: де і коли спостерігати рідкісне явище

Стало відомо про те, що в Україні очікується сонячне затемнення. Експерти розповіли, де і коли його можна буде побачити. Про це повідомили на сайті Forbes, і називатися дане явище буде кільцеподібне сонячне затемнення, воно відбувається досить рідко. Станеться це в четвер, 10 червня, і найкраще його буде видно о 13:41, і вже о 14:30 все завершиться.

Сонячне затемнення, фото: Pixabay
Сонячне затемнення, фото: Pixabay

Володимир Зеленський побував за 100 метрів від бойовиків: "Світ повинен знати правду"

Президент Володимир Зеленський приїхав з робочим візитом в Донецьку область. Відомо, що там глава держави зустрівся з воїнами Збройних сил і побував в 137 метрах від лінії зіткнення, де все частіше чути ворожі обстріли. Про свій візит Володимир Олександрович повідомив на сторінці в соцмережі Instagram.

Володимир Зеленський, фото з Instagram
Володимир Зеленський, фото з Instagram