Стало відомо про те, що американець створив YouTube-канал для діточок, які ростуть без батька. Там він ділитися тим, що повинні були пояснювати тата.

Американець Роберт Кенні відкрив свій канал в квітні цього року, і назвав його "Пап, а як". Все це для тих, хто росте або ріс без батька.

Там чоловік вчить хлопців голитися, гладити, зав'язувати краватку, лагодити щось, або ж просто міняти шини. Він намагається стати експертом з тих питань, за якими хлопчики зазвичай відправляються до своїх батьків.

Вже через місяць величезна кількість людей помітили чоловіки, і на нього підписалося більше 1,6 мільйонів користувачів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Справа в тому, що Кенні і сам ріс без батька, так як його батьки розлучилися в ранньому віці. Мати почала випивати, а в 14 років батько і зовсім відмовився від дітей.

Тоді Кенні і зрозумів, що йому ніхто не допоможе крім його самого, і чоловік почав вчитися все робити самостійно.

У нього ніколи не було мети стати багатим, він просто хотів стати успішніше, ніж його батьки. У тому плані, щоб робити своїх дітей щасливими, і подарувати їм таке дитинство, якого у нього ніколи не було.

На карантині, коли весь світ завмер через пандемію коронавірусу, він відкрив канал, адже, чоловікові хотілося передати свої знання наступним поколінням, і допомогти тим, хто росте не повною сім'єю. Так і був створений " Пап, а як?".

Кенні розраховував на якийсь успіх, але явно не на такий. Це стало для нього повною несподіванкою. Далі він буде випускати ролики про якісь інструменти, і спробує радувати новим контентом регулярно - щовівторка.

Зараз у нього на каналі вже більше 3,4 мільйонів підписаних користувачів.

Нагадаємо, раніше Арешт рахунку онлайн: у Мін'юсті показали, що робитимуть з боржниками, у яких порожні кишені

Як повідомляє портал "Знай.uа" Потрібно встигнути до суду: у Мін'юсті розповіли, як захистити права постраждалих у ДТП

Також "Знай.uа" писав, що Довелося заплатити: українським працівникам заборгували 217 мільйонів