Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість дала концерт в рамках туру " he Best" в Реутові, виконавши з фанатами свій свіжий хіт "Наполовину". Так, артистка з'явилася на сцені в відвертій сукні-комбінації синього кольору з розрізом на нозі і глибоким декольте, блиснувши стрункою фігурою і пишними грудьми.

Елегантний образ Кароліна доповнила масивними блискучими сережками, а волосся зібрала назад у високий хвіст. Зірка передавала публіці мікрофон, щоб ті підспівували приспів, а також побажала аудиторії прекрасної взаємної любові.

"❤️Як же я люблю співати з вами!

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Спасибі всім, хто побував на наших концертах. 🙏

Немає нічого прекрасніше взаємної любові…"

Фолловери не пройшли повз, коментуючи уривок концерту, проте їх думки розділилися: "Сукня ніби лусне зараз", «навіть через екран передалася атмосфера концерту😍» Наполовину" моя улюблена пісня", " Кароліна, ви завжди були чудові.. Але зараз, ви змінюєтеся не в кращу сторону - обличчя. Багато пластики. Ви красива, витончена від природи, навіщо вам так себе переробити?", "Енергетика скажена від цієї тендітної жінки🙏після шоу Діва Наживо досі для мене Ані номер 1👌 🤩 💪".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.