Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість виставила в Сторіс спокусливе селфі, вирішивши провести спекотний літній день на одному з пляжів Майямі. Так, красуня приміряла міні-бікіні шоколадного кольору, а довге каштанове волосся зібрала назад в недбалий пучок.

Зірка поскаржилася, що день видався шалено спекотним, проте не упустила можливості продемонструвати напівоголені груди. Крім цього, Джоджо покрасувалася засмагою і натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

instagram.com/danielleyayalaa/

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня береже за сімома замками, радуючи шанувальників лише гарними й звабними фото. Даніель - візажистка, а також затята прихильниця собачок, вдома у неї живуть одразу два золотистих ретривера - Соник і Броуді.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Дівчина не вважає себе моделлю або інфлюенсером, а також не проводить виснажливі тренування в спортзалі, а лише мотивує шанувальників любити себе такими, які вони є. Питання, яке хвилює думки більшості людей, які вперше побачили відверті кадри Даніель - чи справжні у красуні груди.

Зірка стверджує, що такими пишними формами її нагородила природа, однак знаменитості доводиться робити підтяжку грудей, адже бути володаркою масивних "кавунчиків" не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що юна модель розкрила халатик і дозволила розглянути свій "10-й розмір"

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще Анастасія Квітко помірялася сідницями зі своїм "клоном" з Австралії