Соня Плакидюк порадувала шанувальників черговою фотографією в соціальній мережі. Вона повідомила, що зробила Юрія Горбунова професійним фотографом.

Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

За її життям у соціальній мережі стежать понад 500 тисяч осіб. Дана соціальна мережа ідеально підходить для неї, так як Соня Плакидюк є найбільш затребуваним селебріті-фотографом в Україні.

Соня Плакидюк, фото: Instagram
Соня Плакидюк, фото: Instagram

Саме вона творець більшості афішш, обкладинок фільмів, постерів, а також афіш українського шоу-бізнесу.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нещодавно знаменитість опублікувала фотографію на тлі заходу сонця. Вона зазначила, що зробила відомого українського телеведучого Юрія Горбунова професійним фотографом. На знімку Плакидюк на тлі заходу тримає руку так, ніби тримає Сонце.

"Провела обряд посвяти в проф фотографи @gorbunovyuriy. Завжди мріяла про таку фотку, Юра!"
, - розповіла вона.

Безліч передплатників відгукнулися на пост.

[quote author=""] "Ви така красива, Сонечка! Як же хочеться вас побачити! У житті ви напевно ще шикарніше"; "Зараз тренд - зловити сонце келихом з напоєм.У тебе вийде? А красиво вийде?"; "Дуже незвичайний кадр! Соня ти ніби тримаєш келих з мартіні", - повідомили Передплатники.

Нагадаємо, Вінницька, Трінчер, Білозір і Сміюха зізналися, що стали жертвами інтриг у колективі: "Хотілося, щоб це припинилося"

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш с * ксуальних сідниць

Знай.ua писав, якось виживати...": Зібров, Сумська, Павлик, Боржемська та інші зірки шоу-бізнесу відповіли на питання про допомогу батько