Російський музикант Олександр Буйнов розкритикував збірну Росію з футболу після розгромної поразки від Бельгії на ЧЄ-2020.

Відомий радянський і російський співак зазначив, що всі, хто звинувачував збірну Росії з футболу, мали рацію. За його словами, нападник Лукаку створив два голи з нічого.

Олександр Буйнов, фото: Instagram
Олександр Буйнов, фото: Instagram

При цьому план збірної Росії закинути на збірну провалилися відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в Instagram. Свій пост він забезпечив сумною піснею.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Все-таки треба було дати всім коліном під зад, щоб бігали не в лінію,а вперед за щастям, за голом...так, пропустили б може і більше, але забили б і була б гра... Не вийшло ні-че-го! Вболіваємо за Україну і потім за наших у грі з фінами, маємо прокинутися, як на ЧС 2018! Тому сумна пісня, зацініть
", - повідомив він.

У коментарях шанувальники підтримали знаменитого співака. Більшість з них зазначає, що найголовніше для Буйнова не футбол, а спроба вийти з госпіталю.

Олександр Буйнов, фото Instagram
Олександр Буйнов, фото Instagram

Відзначимо, що збірна Росії програла збірній Бельгії свій перший матч на Чемпіонаті Європи з рахунком 3:0. Два голи забив Ромалу Лукаку і Томас Мен'є.

Нагадаємо, матч Євро-2020 перервали через втрату свідомості Крістіана Еріксена

Як повідомляв " Знай.ua", " Євро-2020" почався з перемоги Італії проти Туреччини: не залишили шансу в Римі

Знай.ua писав, УЄФА здивував "компромісом" щодо форми нашої збірної: більше Криму, Донбасу і " Слава Україні!"