Ольга Бузова замінить Людмилу Гурченко в зйомках продовження популярного радянського фільму

Знаменитість буде грати роль Олени Крилової у фільмі продовженні Карнавальної ночі.

Про це розповів шоумен Стас Барецький. Він зазначив, що в бажання відіграти продовження культового фільму його підштовхнув її театральний дебют, передає портал Вокркг ТБ.

Ольга Бузова / скріншот з відео
Ольга Бузова / скріншот з відео

За словами відомого шоумена, так він зрозумів, що вона геніальна актриса. Він додав, що, на його думку, після театральної прем'єри Бузової будуть віддавати всі ролі Ходченкової в кінематографі, і вона буде мати попит на театральній сцені.

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Ольга Бузова, скріншот: Youtube
Ольга Бузова, скріншот: Youtube

Передбачається, що він в 1969 році вийшов знаменитий спін-офф "старий знайомий", в якому продовжили розвиток персонажів з першого фільму

У 1996 році Євгеном Гінзбургом був знятий телеконцерт "Карнавальна ніч-2", сюжет якого був по суті відсиланням до оригіналу.

І нарешті у 20007 році Ельдром Рязановим було знято продовження знаменитого фільму, яке називалося "П'ятдесят років потому". У ньому взяла участь Людмила Гурченко та Володимир Зельдін.

Нагадаємо, що Бузова опинилася за гратами:"коротке життя, довга смерть".

Як повідомляв портал Знай.иа, Бузова після розставання з коханим зробила це з досвідченою Лолітою: "йде нах*й, розумієш...".

Також Знай.иа писав, що Кіркоров з Лепсом дали волю пальчикам біля напівголої Бузової: "скрізь лобзаються...".