Ванга померла ще 25 років тому, але її передбачення досі обговорюються. Якісь з них не збулися, але більшість виявилася правдою.

Прийшов час дізнатися, що Ванга говорила про глибоке майбутнє планети Земля.

Передбачення на майбутнє від Ванги

Ванга передбачила великі проблеми для Європи, які почнуться в двадцятих роках 21 століття. Можливо, що старий світ очікують проблеми соціального та економічного характеру. Як говорила ясновидиця, в цей час з Європи відбуватиметься великий відтік населення.

А ось вже в 30-х роках різко почне підніматися рівень Світового океану. Великі території суші підуть під воду, багато країн втратять прибережні міста, а люди будуть змушені переїжджати вглиб континентів і островів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Провидиця Ванга
Провидиця Ванга

Також в середині цього століття варто очікувати глобальний науковий прорив. В основному відкриття торкнуться галузі медицини. Ймовірно, вчені відкриють щось таке, що дозволить збільшити тривалість життя людей в майбутньому. А ось зачатки деяких майбутніх відкриттів і вектор розвитку медицини можна простежити вже зараз.

Третя чверть 21 століття стане нагадувати початок 20 століття. Багато держав знову підуть комуністичним шляхом розвитку, але з помітними поліпшеннями цього політичного ладу.

Ванга, фото: Мир24
Ванга, фото: Мир24

А ось в кінці 21 століття людство знову зустріне нову хворобу, яка може забрати мільйони життів.

Також в кінці 21 століття будуть великі проблеми з перенаселенням Землі. Людей буде так багато, що на всіх не вистачатиме їжі. Багато житимуть за межею бідності.

Також провісниця згадувала і зовсім далекі часи.

За її словами, до кінця 22 століття людство може встановити контакт з позаземними цивілізаціями, а також значно просунутися в космічних технологіях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Гороскоп від легендарної Ванги: ці знаки Зодіаку в березні можуть сміливо " забирати своє"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021

Також «Знай.иа " писав, що Прогнози Ванги і Нострдамуса на 2021 рік: ліки від раку, удар метеорита і "кінець" Трампа