У мережі показали, як годують українських захисників. Що на сніданок, обід і вечерю. Сподобається такий варіант далеко не всім.

Нові фото з раціоном бійців оприлюднив у Facebook військовослужбовець Роман Глех. Він показав, чим доводиться харчуватися бійцям перед роботою.

Все це на Гончарівському полігоні, який знаходиться в Чернігівській області. Бійців годують неякісною їжею.

Військовий у своєму пості все докладно розповів: "стандарти не НАТО 2 частина. Гончарівський полігон не перестає радувати широким вибором смаколиків. Фото від 10.06.2021 р, хлопці запитують офіцерів: "так що, свині сьогодні голодними будуть??".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Новина швидко поширилася по мережі, і користувачі почали обурюватися в коментарях, мовляв, українські бійці цього явно не заслужили, і їх умови утримання повинні бути набагато краще.

Військові також зазначили, що якість харчування останнім часом сильно погіршилася, а та сама реформа про харчування так і залишилася десь на папірці.

"Не спец в темі, але" могло бути гірше " не дуже втішає після перегляду";

"Ковбаска знову заморожена";

"Приємний";

"Найкраще, це коли з хлопцями в полі голодні як собаки дістаєте у кого що є, і імпровізуєте. Ось тоді виходить смачно. Навіть Ху**ий чай з одним стіком цукру";

"Ти бро, згадай варено-смажену рибу, яку ідентифікувати неможливо" - пишуть користувачі в коментарях під постом.

Скріншот коментарів, фото: Facebook
Скріншот коментарів, фото: Facebook

Нагадаємо, воїнам ЗСУ вдалося вийти сухими з води під час обстрілів на Донбасі: окупанти накрили мінометами

Як повідомляв " Знай.ua", батько двох малюків ледь не загинув під вогнем окупантів-врятувала віра: "До перемоги!"

"Знай.ua" писав, простий священик під кулями лікує понівечені війною душі солдатів: "Не соромно перед дітьми"