Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила черговий пікантний кадр, позуючи в спокусливому образі.

Дівчина вирішила показати, як провела вихідні, засмагаючи на терасі власних апартаментів, роблячи пікантні селфі на тлі басейну з блакитною водою і пальм. Так, красуня приміряла ніжно-рожеве міні-бікіні, що складається з бюстгальтера з глибоким декольте і плавок, які Ана грайливо спустила на стегна.

Знаменитість розпустила довге каштанове волосся і доповнила пляжний образ білосніжною панамою, а також ніжним нюдовим макіяжем. Зірка приймала різні пози, щоб продемонструвати і пишні груди, і тонку талію, і сталевий прес.

Крім цього Чері розповіла аудиторії, що я для неї означає мотивація.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Вміння - це те, на що ви здатні. Мотивація визначає, що ви будете робити.

Ставлення визначає, наскільки добре ви це робите.

Я посилено треную своє тіло і вдячна, що у мене достатньо здоров'я для цього. Я отримую мотивацію, дотримуючись розпорядку дня, і навіть коли я напружую своє тіло, я посміхаюся після тренування, тому що знаю, що роблю це для себе.

Я сильна для себе, я здорова для себе. 💪🏽💖

Сподіваюся, у вас будуть чудові вихідні!"

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері помістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні.

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику.

А ще фітнес-модель Ана Чері в бікіні натерла соковиті форми маслом, блищать яскравіше за сонечко.