Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

А нещодавно старша донька Ольги, 31-річна Антоніна Паперна виставила яскравий знімок, насолоджуючись теплим літнім днем і рекламуючи бренд купальників. Так, знаменитість приміряла облягаюче боді яскраво-оранжевого кольору з принтом і джинсові міні-шорти, доповнивши образ широкими сонцезахисними окулярами.

Зірка покрасувалася довгими стрункими ногами і тонкою талією, адже наполегливо стежить за фігурою, регулярно відвідуючи фітнес-клуб.

Варто відзначити, що Антоніна - мама двох дітей: разом з чоловіком Володимиром Ягличем пара виховує доньку Єву і сина Данила.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Фолловери не пройшли повз публікації, засипаючи Паперну компліментами: "Вогооонь!!!🔥 ", "Класна річ ❤️я б собі такий купила❤️❤️фото🔥 🔥", "Тоня, тобі дуже личить рейв😁", "крутяк 🔥 теж треба замовити", " фігура😍", " це просто нереальна Знахідка! 😍 Як ви добре виглядаєте!)))) ❤️Солнцезалежним, привіт! 👏".