В їдальні української армії солдатам дають полуницю.

В Україні, попри сезон прохолодних дощів і гроз, настало справжнє літо. А перший місяць літа-сезон свіжих ягід, зокрема, полуниці. Багато громадян хочуть порадувати себе і своїх домашніх соковитою і стиглої ягодою.

На Фейсбук-групі 1 окремої танкової Сіверської бригади з'явилися знімки з їдальні бойового підрозділу. Там показано, що в якості десерту солдатам дають полуницю. Однак інтернет-користувачі зі скепсисом поставилися до даної новини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бідному кухареві довелося навіть пучок кропу купити на базарі за свій рахунок, щоб фото красиві були, і все одно порхоботам не так"; " Полуниця з огірками?! Ну-ну"; "М'ясо мікроскопічне, Червень - де салат!?"; "Якби це показали іспанським курсантам-гардемаринам, з якими я їв. У них в тарілці не менше двох відбивних або двох котлет. Рідкісними супчиком не зарядишся на цілий день
, - пишуть вони.

Проте відзначимо, що зараз на полуницю досить висока ціна. В результаті холодної весни, вегетація рослин затрималася на цілих два тижні. У зв'язку з цим, в Україні помітили зростання цін на овочі та фрукти.

Експерт говорить про те, що таке подорожчання цілком обґрунтоване, адже весна була дійсно холодна, і вегетація рослин затрималася як мінімум на два тижні.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Як повідомляє портал "Знай.иа" Дніпровський супермаркет оскандалився "золотими" котлетами: "для олігархів?"

Також "Знай.иа" писав, що Запорожанин влаштував в АТБ дикі розбірки через маску: "ти хворий?"