Сьогодні-16 червня, а це сьомий місячний день, який розпочнеться о 09:50. Місяць сьогодні без курсу до 06: 02. Про це нагадали в телеграм-пабліку «доленосний Гороскоп».

Астроліги настійно рекомендують сьогодні пам'ятати про те, що зло особливо каране, тому не варто вживати слова і вирази, про які ви будете шкодувати потім. Все, що ви скажете і побажаєте сьогодні, потім повернеться до вас бумерангом.

Краще направити енергію в цей день на благо і собі, і оточуючим.

Символ дня - флюгер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тим, хто відчуває себе сьогодні скривдженим і роздратованим, краще взагалі помовчати. Хочете поговорити? Сконцентруйтеся на своїх позитивних бажаннях і промовляйте їх в слух на свіжому повітрі.

Пам'ятайте, що Місяць без курсу, а це означає, що сьогодні хороший день для здійснення покупок, переговорів, співбесід, нарад, звернень до держструктур, відвідувань лікарів, точних і копітких занять, аудиту, прибирання, занять інтелектуального спрямування, консультацій у дієтолога, здачі аналізів, походів в салон краси, запуску рекламних проектів, аналізу матеріалів, навчання.

Разом з тим, сьогодні краще утриматися від:

  • Конфлікт;
  • скарг на життя;
  • порожній балаканини;
  • старту довгострокових справ;
  • виходу на нове місце роботи;
  • операцій з нерухомістю;
  • дружніх зустрічей.

Сновидіння:

Сьогодні можна розраховувати на підказку понад у вигляді віщих снів. Вони будуть конкретними і гранично простими для тлумачення.

Нагадаємо, раніше Гороскоп від легендарної Ванги: ці знаки Зодіаку в березні можуть сміливо " забирати своє"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Карпатський мольфар напророкував Україні несподіване майбутнє: яким буде 2021

Також «Знай.uа " писав, що Прогнози Ванги і Нострдамуса на 2021 рік: ліки від раку, удар метеорита і "кінець" Трампа