Відома українська телеведуча, зірка популярної програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь досить активна в своєму Instagram.
Вона часто публікує тут нові фото або ділитися цікавими моментами з життя. Цього разу Олена-Крістіна Лебідь показала, як вперше пробувала покататися на електросамокаті. Дівчина опублікувала на своїй сторінці відповідне відео.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот

На відео видно, як телеведуча намагається покататися на електросамокаті і починає набирати розгін. Після цього вона натискає на самокаті ручку газу і починає потихеньку їхати.
Але, мабуть Олені-Крістіні Лебідь не дуже сподобалася така їзда і вона відразу ж почала шукати ручку гальма. Після цього телеведуча іронічно підмітила, що після такої екстремальної їзди на електросамокаті їй доведеться міняти штани.

Олена-Крістана Лебідь, скріншот
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот

" Я пішла штанці міняти🙈 😂 😂 😂", — так Олена-Крістіна Лебідь підписала опубліковане в Instagram відео.

Нагадаємо, раніше Олена-Крістіна Лебідь розкрила аферу хитрого чоловіка і куми-коханки: ціна вірності-4 тисячі

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь простягнула перед фанатами ноги: "такі бліді"

Також "Знай.ua" писав, що Олена-Крістіна Лебідь показала сімейну ідилію з Розенком: "Комбо-емоції"