Місто вже два тижні у воді. Дороги просто йдуть під землю. Яка ситуація у Дніпрі на разі, розповідають журналісти програми "Джедаі" на каналі 2+2.

Сюжет можна переглянути за посиланням.

У Дніпрі рясна злива, що триває кілька тижнів поспіль, перетворила центр міста на суцільну річку. Каналізація не може впоратися з кількістю опадів. Через це у місті потонула набережна.

Потоп у Дніпрі, фото: скріншот з відео
Потоп у Дніпрі, фото: скріншот з відео

Урешті-решт, дороги не витримали такого навантаження — в асфальті з’явилися великі ями. Провалля утворилося просто посеред проїжджої частини, згодом ще одне з’явилося вже на тротуарі. У центрі Дніпра через загрозу обвалу довелося терміново перекривати рух на вулиці Старокозацькій.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Доки їхала спецтехніка, центр «паралізували» затори: "Їдемо п’ять кілометрів, напевно, хвилин сорок. Це жахливо". Комунальники не можуть встежити за всіма проблемними зонами. «Права сторона зрізана балками міста, тому всюди, рано чи пізно, можливо, може щось відбутися», — зазначив начальник інспекції контролю за ремонтом Сергій Ченчевич.

Потоп у Дніпрі, фото: скріншот з відео
Потоп у Дніпрі, фото: скріншот з відео

Поки, після двох тижнів злив, у Дніпровській міській раді оголосили тендер на 21 мільйон, щоб оновити підземні комунікації. Роботи планують завершити до кінця 2022 року.

Потім в Дніпрі, фото: скріншот з відео
Потім в Дніпрі, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що у Дніпрі в районі ДЗМО трамвай зійшов з рейок і зніс стовп.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі масово ламають нові ліфти.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі рятувальники дістали з 1,5-метрової ями кошеня, яке не могло вибратися самостійно назовні.