Не так давно, російська журналістка Ксенія Собчак вивела на нотку ностальгії весь світ. Жінка взяла інтерв'ю у найпопулярнішого гурту світу початку 2000-х-ТАТУ.

Випуск був опублікований на YouTube каналі Ксенії Собчак, і вже зібрав близько шести мільйонів переглядів.

Інтерв'єр запитала Юлію Волкову і Олену Катіну про їхні образи в той час. Справа в тому, що вони грали відносини, намагалися переконати всіх в тому, що вони нетрадиційної орієнтації, і це нормально в наш час.

Юлія Волкова, скріншот  з відео
Юлія Волкова, скріншот з відео

Зараз же в Росії діє законопроект про пропаганду нетрадиційних відносин, і цензуру їх зараз явно не пройшли б.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В один момент продюсер дівчат Іван Шаповалов попросив учасниць подивитися фільм "Покажи мені любов", де дві дівчини будують любов. Юлія і Олена відразу зрозуміли, що від них вимагається. Потім, почали шукати матеріал для перших пісень, і з'явилася пісня "Я збожеволіла", яку і зараз продовжують слухати у всьому світі.

"Перед зйомками кліпу Ваня сказав, що будете цілуватися, і ми такі "Ха-ха-ха". Я пам'ятаю у нас з Юлею була думка, що він просто пожартував. Ми взагалі ні сном ні духом. Як мінімум, я сприйняла собі це саме так. І уяви собі наше здивування " - розповідає одна з учасниць гурту.

Батьки Олени Катіної ставилися до цього з побоюванням, однак, все одно погодилися на цей сценарій, так як не хотіли псувати дочки кар'єру.

Через багато років правда розкрилася, що це був всього лише образ, і ніяких відносин насправді не було.

Юлія Волкова, фото: скріншот з відео
Юлія Волкова, фото: скріншот з відео

Юлія Волкова в 2004 році народила дочку Вікторію від Павла Сидорова - особистого телехранителя. На той момент їй було 19 років. З чоловіком вони разом не залишилися.

Пізніше дівчина познайомилася і закрутила роман з "бандитом", як висловилася Ксенія Собчак.

"Була історія, вона була. Закінчилася звичайно не дуже добре. Я пішла. Напевно втомилася від життя між Москвою і місцем, де він знаходиться".

Юлія Волкова, фото: скріншот з відео
Юлія Волкова, фото: скріншот з відео

Чоловік Цей з Грузії, і він є батьком сина дівчини.

У 2013 році Олена Катіна вийшла заміж за словенського музиканта Сашо Кузмановича, і через 2 роки народила сина - Олександра. Через деякий час пара все ж розлучилася, і тепер жінка самотня.

Олена Катіна, фото: скріншот з відео
Олена Катіна, фото: скріншот з відео

Нагадавши, "Зламав мені щелепу в трьох місцях": колишня "татушка" Юлія Волкова розкрила правду про колишнього.

Як повідомляв портал "Знай.ua", екс-солістку "Тату" Волкову наздогнала важка хвороба: лікарі "замурували" красуню в її ж квартирі.

Також "Знай.ua" писав, екс-солістка "Тату" Юлія Волкова приголомшила зізнанням, фанати в сльозах: "Рак повернувся".