На телеканалі СТБ стартували зйомки другого сезону романтичного шоу "Холостячка". У цьому сезоні своє кохання шукатиме популярна українська співачка Злата Огнєвіч.
Про це повідомили на сторінці телеканалу СТБ в instagram.
Головна героїня шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що прийшла у телепроект шукати своє справжнє кохання. А підкорити її серце чоловіки зможуть романтикою і драйвом. При цьому вона відмітила, що її приваблюють упевнені чоловіки, які не бояться своїх емоцій.

Злата Огнєвіч, фото: Instagram
Злата Огнєвіч, фото: Instagram

Варто нагадати, що реаліті "Холостячка" – українська адаптація успішного формату "The Bachelorette". Перший сезон проєкту, у якому кохання вибирає жінка, вийшов в ефірі СТБ восени 2020 року.
Тоді головною героїнею шоу стала українська акторка та зірка серіалу "Кріпосна" Ксенія Мішина. У фіналі вона сказала "так" Олександру Еллерту, і пара продовжує жити разом після проєкту.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

Перший сезон реаліті "Холостячка" став найкращою програмою року на українському телебаченні, а загальна кількість його глядачів склала 14 мільйонів.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Решетник пробрався на порожній стадіон: "Олімпійський, зустрічай"

Як повідомляв "Знай.ua", Григорій Решетник приготував сюрприз "Холостячці" Златі Огневич: "Буде феєричним"

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Знай.ua писав, Злата Огнєвіч нарвалася на критику після початку "Холостячки": "Ну це ж не сцена"