Відома секс-символ, 27-річна модель з 10-м розміром грудей з Майямі, США, Даніель Айяла активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео.

Знаменитість виставила спокусливе селфі, позуючи в спальні власних світлих апартаментів. Так, дівчина приміряла міні-бікіні яскраво-оранжевого кольору, грайливо відтягуючи одну із зав'язок, а ось пишні стегна обв'язала чорним парео з квітковим принтом.

Красуня зібрала довге каштанове волосся назад, доповнивши "пляжний" образ тонкими золотими браслетами. Даніель не упустила можливості продемонструвати пишні груди і тонку талію, а також бронзову засмагу, адже насолоджується спекотним сонечком в Майямі ще з середини весни.

Варто відзначити, що Даніель Айяла дуже популярна в США, Instagram-аккаунт дівчини налічує понад 5,2 млн. фоловерів. Про дівчину відомо не так багато, адже особисте життя красуня береже за сімома замками, радуючи шанувальників лише гарними й звабними фото. Даніель - візажистка, а також затята прихильниця собачок, вдома у неї живуть одразу два золотистих ретривера - Соник і Броуді.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Дівчина не вважає себе моделлю або інфлюенсером, а також не проводить виснажливі тренування в спортзалі, а лише мотивує шанувальників любити себе такими, які вони є. Питання, яке хвилює думки більшості людей, які вперше побачили відверті кадри Даніель - чи справжні у красуні груди.

Зірка стверджує, що такими пишними формами її нагородила природа, однак знаменитості доводиться робити підтяжку грудей, адже бути володаркою масивних "кавунчиків" не так просто, як здається.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що юна модель розкрила халатик і дозволила розглянути свій "10-й розмір"

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще Анастасія Квітко помірялася сідницями зі своїм "клоном" з Австралії