В ООС розповіли чергову історію про українця, який кинув спокійне життя заради захисту Батьківщини на фронті.

Про це написали на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook, розповівши історію чоловіка.

Михайло Слугоцький став добровольцем одним з перших, як тільки агресія з боку Російської Федерації почалася. Як справжній патріот, він просто не міг дивитися на дії ворога, який намагається захопити українські землі.

2014-2015 роки видалися дуже складними, але тим не менш важливими для нашої держави, і Михайло взяв участь практично у всіх важливих боях - за Ілловайськ і Дебальцеве.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Ризикуючи власним життям, він надавав першу невідкладну допомогу бійцям, а також евакуював поранених у більш безпечне місце. Неодноразово воїни дякували йому за те, що він врятував їм життя.

Михайло Слугоцький, фото: Facebook
Михайло Слугоцький, фото: Facebook

До слова, в Ілловайську, під час виконання бойового завдання, Михайло потрапив у полон, і там поводився цілком гідно і мужньо. Після звільнення не злякався, і продовжив військову службу це лише загартувало чоловіка, і він ще з великим натхненням почав боротьбу з ворогом.

"Михайло - відповідальний військовий, і відповідальний батько. Разом з дружиною Ольгою Слугоцькі виховують трьох дітей. Немає жодного сумніву, що всі вони виростуть, як і батько, справжніми патріотами. Старший солдат Михайло Слугоцький - хороший приклад служіння Батьківщині. Завдяки таким воїнам наша армія непереможна!" - сказано в повідомленні.

Раніше повідомляли, український захисник загинув після обстрілу російських окупантів: любив Україну до останнього.

Як повідомляв Знай.uа, стріляли по всьому: на Донбасі трагічно загинув захисник України.

Знай.uа писав, герої не вмирають: НБУ випускає монету на честь Василя Сліпака.