Відома українська співачка Настя Каменських згадала про випадки, коли їй пропонували інтим за гроші, а також поділилася, як на це реагував чоловік Потап.

Про це вона розповіла в новому короткому інтерв'ю, де відповіла ведучому і шоумену славі Дьоміну на 29 питання.

Співачка згадала, що як тільки вони з дуетом "Потап і Настя" почали свою концертну діяльність, до неї почали приставати багаті чоловіки. Бували навіть випадки, коли співачка побила залицяльника трояндами з шипами після непристойної пропозиції.

Кар'єра Насті Каменських починалася з величезної кількості роботи. Спочатку як сольна співачка, а потім як солістка дуету, і саме в самому старті кар'єри траплялися неприємні казуси.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

Постійно приставали багаті кавалери, і пропонували інтим за великі гроші. Колега по сцені, а тепер уже нинішній чоловік дівчини постійно захищав її від таких людей. При цьому, вона його про це навіть не просила.

"Це було дуже давно, як тільки група стала популярною. Олексій завжди мені допомагав, і я його просила про це. Одного чоловіка навіть побила трояндами з шипами", - розповіла зірка в новому випуску"29 питань".

Нагадаємо, що Потап і Настя в шлюбі вже два роки, однак, їх історія почалася набагато раніше.

Ще під час існування дуету ходили чутки про їх можливий роман, але, все завжди це заперечували.

Як виявилося, стосунки зав'язалися дуже давно, і тепер самі артисти це визнають, просто хотіли вберегти себе від зайвих розмов, і ховалися.

Розкрилися лише в день самого весілля, випустивши два романтичні кліпи, які і присвятили один одному.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.