Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram, де радує шанувальників фото і відео з творчого та особистого життя.

18 червня знаменитість святкує день народження - Максиму виповнилося 45 років. Так, артист з нагоди торжества виклав зворушливе відео, показавши, як з самого ранку його привітали найближчі - Примадонна і їхні діти-близнюки, Гаррі і Ліза.

Виявляється, малюки склали для зіркового тата трек і зачитали його на камеру, не шкодуючи теплих слів. В кінці ролика на терасу вибігла і сама Пугачова в міні-шортах і топі з відкритими плечима, ніжно цілуючи і обіймаючи чоловіка.

"Ця пісня для мене! 😄"

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

instagram.com/maxgalkinru/

Фолловери не пройшли повз і приєдналися до привітань: "привітання-мрія! Молодці Гарік і Ліза! 🙌 ❤ ️ ", "З днем Народження Максим!!Ти класний!!!Щастя твоїй родині!!🥰 🌺 ", "Ну які солодкі ❤ ️ з Днем народження, Максим ❤ ️ прекрасный прекрасний тато , людина , артист і чоловік ;) всього прекрасного тобі і твоїй родині ;)", "Максим @maxgalkinru ,з Днем народження дорогий 🌟 🎂 😁 здоров'я і натхнення💪 👏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.