Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Чотири дні користувачі не бачили ніяких публікацій з боку виконавиці. Вона викладала відео, на якому була відображена в шикарній сукні, створеній спеціально для подорожей.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Аліна цікавилася, чи не сильно оголена в цьому вбранні. А зараз опублікувала знімок, вже будучи в літаку і демонструючи спортивний животик. Також на співачці можна помітити кофту, згорнуту навколо джинс, сумочку і красиву захисну маску. Гросу поцікавилася у шанувальників, чи здогадуються вони, куди вона вирушила.

"Куди летимо? :)", - пише Аліна Гросу в публікації.

Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Якісь користувачі відповіли на це питання, а хтось звернув увагу на її шикарну зовнішність. "Ух, Аліна🔥", "Красуня на максимум, фігура 🔥🔥вогонь 😍", "Домінікана", "Дубай", "Бомбическая красуня😍🤗🤗👍", "Талія супер👍😍", "Я лечу з роботи додому😂! В Україні АЖ 3 вихідних дні! Всім добре відпочити❤️🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, Гросу зізналася, чому так довго приховувала любов з Полянським: "Люди відразу помічають"

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу наважилася на небезпечну процедуру, не кожен зможе: "Ковтати боляче"

Знай.ua писав, Аліна Гросу похвалилася пікантним вбранням, але "зайшло" не всім: "Не сильно роздягнена?"