Відомий український співак, Народний артист України, зірковий ректор університету культури, а також вічно юний орел Михайло Поплавський продовжує радувати своїх шанувальників все новими і новими творчими успіхами. Виявляється, що постійні розмови про те, що у Михайла Михайловича дуже пристойні грошові запаси - правда.

Так, Михайло Поплавський запропонував українцям взяти участь у конкурі і випробувати щастя у виграші цілого мільйона гривень.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Михайла Боярського в мережі Instagram.

Конкурс від Михайла Поплавського, скріншот: Instagram
Конкурс від Михайла Поплавського, скріншот: Instagram

Ректор КНУКіМ Михайло Поплавський переодягнувся в смокінг з червоним метеликом для нового конкурсу і пояснив детально всі плани. Йому допомагав у цьому ще один артист, демонстративно відкриваючи валізу з грошима, прохаючи грошей для українців.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Таким чином Михайло Поплавський намагається збільшити свою аудиторію, щоб вона складалася не тільки з його симпатичних студенток і їх батьків. Умови конкурсу досить прості: потрібно мати акаунти в популярних соціальних мережах, а також підписатися на YouTube-канал "юного орла", щоб залишити коментар під відео. Учасникам радять поквапитися, так як конкурс вже почався.

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський показав "еротику" зі студентками: на пенсію зарано.

Як повідомляв Знай.иа, Павло Зібров показав українцям себе справжнього- "Каштановий плантатор і бджолиний магнат".

Знай.иа писав, елегантний Зібров в костюмчику і з метеликом підкорив українок: Поплавський поступився йому "трон".