Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 19 червня.
Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. Путінські окупанти продовжують обстрілювати позиції українських військовослужбовців і ігнорувати режим повного і всеосяжного припинення вогню. Відомо, що вони відкривали вогонь біля населених пунктів Луганське, Авдіївка, Новотошківське, Водяне (на Приазов'ї), Зайцеве і жовте.

Військові на Донбасі, Скрін, відео
Військові на Донбасі, Скрін, відео

Окупанти використовують при обстрілі станкові протитанкові, автоматичні станкові, а також ручні протитанкові гранатомети, підствольні гранатомети і великокаліберні кулемети. Ще воїни ЗСУ помітили використання стрілецької зброї.
Збройні формування РФ не мають кордонів навіть при обстрілі міст. Так, в результаті атаки окупантів, постраждав населений пункт Авдіївка, в ході якої кульове поранення отримав місцевий житель 1989-го року народження. Українські військовослужбовці надали потерпілому необхідну медичну допомогу та доставили до лікувального закладу.

ООС, facebook.com/pressjfo.news
ООС, facebook.com/pressjfo.news

У небі були зафіксовані прольоти ворожих БПЛА (безпілотних літальних апаратів) "Орлан-10". Вони перетинали лінії розмежування, але й успішно придушені засобами РЕБ з боку українських військових.

"Бойових втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На обстріли російсько-окупаційних військ воїни Збройних Сил України відкривали вогонь у відповідь. Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ українська сторона СЦКК повідомила представникам місії ОБСЄ, застосувавши координаційний механізм. Станом на 7 годину ранку, 20 Червня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. Українські військові контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил і дотримуються домовленостей, досягнутих в рамках ТКГ 22 липня 2020 року. Слава Україні!", - йдеться в повідомленні. ООС

Скріншот: facebook.com/pressjfo.news
Скріншот: facebook.com/pressjfo.news

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, окупанти стягнули танки і здійснили обстріл на Донбасі: спостерігачі покинули район

Як повідомляв "Знай.ua", військовий Міша врятував десятки життів побратимам і опинився в полоні - труднощі лише загартовують

Знай.ua писав, на Донбасі захисник України Віталік лагодить мотори розумом, а душі побратимів позитивом: "Машини люблять..."