Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,3 мільйонів чоловік.

14 червня 2021 року знаменитість святкувала свій 31 День народження, який паралельно став і днем смерті її улюбленого дідуся Олексія. Але зараз Регіна ділиться результатами, які досягла її нова робота під назвою "Ромчик".

Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube
Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube

З початку публікації кліпу на просторах Youtube, його подивилися вже більше 1,6 мільйонів разів. Він досі знаходиться в трендах, і, за словами виконавиці, розриває.

"Як же я щаслива, що ви оцінили цю веселу дурнувату пісню! Нехай вона радує вас все літо. Включайте на повну в машині і відчуєте те ж, що відчуваю я: легкість, нестримність, запаморочливі веселощі 😜!) літо має бути саме таким", - пише Регіна Тодоренко в публікації.

Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube
Регіна Тодоренко, скріншот: Youtube

В самому кінці знаменитість подякувала своїх шанувальників, її переповнюють емоції.

У самій публікації, крім тексту, міститься і чарівна фотографія співачки, яка постала в басейні, виринувши з нього максимально високо. Можна побачити, наскільки спортивну фігуру підтримує Регіна через майже три роки після народження дитини.
"1,6 млн Так, ось на рахунок "розриває" 🤔 🤔 🤔 🤔 ви коментарі то бачили? А кількість дизлайків?", "Судячи з коментарів і дізлайкам, сумнівно "розриває")", "Дід помер, а вони навіть не перервали свою відпустку)) Хороша сімейка))", "А сісі де????)))))", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко зізналася в сексі на "Орлі і Решка": "брудна дівчина" і важливість розміру

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко розкрила секрет, як закохала в себе Влада Топалова: "З дитинства медитувала"

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко зізналася, через що їй довелося лити сльози: "Не забувати про це"