Зовсім скоро в Україні настане сезон огірочків з городу. Саме час озброїтися рецептами їх засолювання і маринування.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяОднак при консервуванні навіть найкрасивіші огірки втрачають свій привабливий зовнішній вигляд. В такому випадку зверніть увагу на рецепт «смарагдових» огірочків – навіть в банку вони залишаться такими ж радісно-зеленими, як на грядці.
Що знадобиться:
- Два кілограми огірків,
- Парасольки кропу-дві штуки,
- Листочки чорної смородини-п'ять штук,
- Корінь хрону-20 грамів,
- вишня — Листя) - 5 шт.,
- сіль-75 г,
- горілка-50 г,
- вода-півтора літра.
Як готувати:
Вибрати невеликі свіжі огірочки, обдати їх окропом і відразу ж опустити в крижану холодну воду.
Щільно утрамбувати їх в трилітрову скляну банку, шарами перемежовуючи їх з листям смородини і парасольками кропу.
Приготувати холодний сольовий розчин з розрахунку 50 грамів солі на літр води. Додати туди ж дві столові ложки горілки, залити розчином огірки. Закрити банку капроновою кришкою і прибрати в холодне місце на пару діб.
Раніше повідомляли, Павло Зібров показав українцям себе справжнього- " каштановий плантатор і бджолиний магнат".
Як повідомляв Знай.uа, ідеальний густий джем з вишні на зиму: готуємо за простим рецептом.