Зовсім скоро в Україні настане сезон огірочків з городу. Саме час озброїтися рецептами їх засолювання і маринування.

Однак при консервуванні навіть найкрасивіші огірки втрачають свій привабливий зовнішній вигляд. В такому випадку зверніть увагу на рецепт «смарагдових» огірочків – навіть в банку вони залишаться такими ж радісно-зеленими, як на грядці.

Що знадобиться:

  • Два кілограми огірків,
  • Парасольки кропу-дві штуки,
  • Листочки чорної смородини-п'ять штук,
  • Корінь хрону-20 грамів,
  • вишня — Листя) - 5 шт.,
  • сіль-75 г,
  • горілка-50 г,
  • вода-півтора літра.

Як готувати:

Вибрати невеликі свіжі огірочки, обдати їх окропом і відразу ж опустити в крижану холодну воду.

Популярні новини зараз

Землю накриє потужна магнітна буря, гіпертонікам приготуватися: "У три хвилі"

Володимир Зеленський виступив з важливою заявою: "Всі кордони у бойову..."

Віктор Павлік розчулив кадрами з маленьким сином без Каті Репяхової: татусь зі стажем

Олена Філонова розляглася посеред вулиці з букетом і кульками в руках: "Загадуйте бажання"

Показати ще

Щільно утрамбувати їх в трилітрову скляну банку, шарами перемежовуючи їх з листям смородини і парасольками кропу.

Огірки, скріншот із відео
Огірки, скріншот із відео

Приготувати холодний сольовий розчин з розрахунку 50 грамів солі на літр води. Додати туди ж дві столові ложки горілки, залити розчином огірки. Закрити банку капроновою кришкою і прибрати в холодне місце на пару діб.

Раніше повідомляли, Павло Зібров показав українцям себе справжнього- " каштановий плантатор і бджолиний магнат".

Як повідомляв Знай.uа, ідеальний густий джем з вишні на зиму: готуємо за простим рецептом.