Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу любить ділитися з багатотисячною армією шанувальників різними фото і відео з життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 455 тисяч людей.

Цього разу виконавиця вирішила привітати свого тата та інших чоловіків з Днем батька, який цього року випав на 20 червня.

Так, Гросу виставила спільне фото з батьком і написала невелику вітальну промову, в якій зазначила, що всі тата найнадійніші і прекрасні чоловіки.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram
Аліна Гросу, скріншот: Instagram

"З Днем Батька, наші улюблені, шановні тата, наші найнадійніші і прекрасні чоловіки ❤️ наша гордість, захист і приклад 🙌 🏽 дякую за життя, за виховання, за любов, за віру і за міцне плече! Міцного здоров'я, довгих років, справжнього чоловічого щастя, любові і всіляких перемог!
Тато, я тебе люблю 🙏🏻 ♪ ",- написала в пості красуня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Алінка ти така доросла на цьому фото 😍. Тата з днем батька☺️", "привіт татові маленький Міша копія тата", "такий молодий тато!!!!", "У вас такий гарний тато😮", " @alina_grosu пишаюся, що у мене є такий тато, як є! Пишаюся, що я лікар! Мій день! Залишайся такою ж прекрасною! ❤ ️ ",- писали в коментарях шанувальники співачки.

Нагадаємо, раніше Гросу зізналася, чому так довго приховувала любов з Полянським: "Люди відразу помічають"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу наважилася на небезпечну процедуру, не кожен зможе: "ковтати боляче"

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу показала нового чоловіка і це не Полянський: "вище і до небес"