Ось і прийшов цей довгоочікуваний понеділок, 21 липня. Збірна України з футболу в рамках 3-го туру групового етапу Євро-2020 зустрінеться з Австрією. Даний поєдинок визначить, на якій позиції Україна завершить Груповий етап.

Саме тому ми пропонуємо нашим читачам дізнатися, де і коли пройде відповідальний матч синьо-жовтих.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Де і о котрій гра Україна-Австрія?

Поєдинок пройде в столиці Румунії Бухаресті на Національному стадіоні, початок - о 19:00 за київським часом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Бухарест, 19:00, арбітр-Джюнейт Чакир (Туреччина)

Пряма трансляція - ТРК Україна, телеканал Футбол 1. Онлайн матч можна подивитися на платформі MEGOGO.

Експерти і букмекери з позитивом дивляться на шанси збірної України. Є доволі цікавий момент - команда, яка стане другою, в 1/8 фіналу турніру зустрінеться з переможцем квартету А – збірною Італії. Так що, якщо українці не програють, то в плей-офф на нас чекає непросте протистояння.

Австрійці ж, в принципі, можуть зіграти внічию і, з високою часткою ймовірності, вийти в плей-офф з третього місця. А за таким розкладом команда гратиме або з переможцем групи Е, де зараз лідирує Швеція, або з переможцем групи F (Франція/Німеччина/Португалія).

Раніше повідомляли, "Маємо золоту середину": чи є шанси у збірної України розгромити Австрію на Євро-2020, думка експерта.

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Ярмоленко розповів, чи побачать його українці у складі "Динамо": "Мені не цікаво закордоном".

Знай.uа писав, Андрій Шевченко оцінив сили української збірної на вирішальному матчі з Австрією на Євро-2020: "Йдуть в атаку".